de 7de chrèche is een doorslaand succes

DSC04137

Nadat de 7de crèche is geopend is men ook al heel snel begonnen met de eerste ouderbijeenkomst. Dit is een belangrijke bijeenkomst omdat de ouders daar van alles leren over de regels binnen de crèche, maar ook over hygiëne , voeding en medische handelingen. Hoewel de kinderen 2 jaar moeten zijn om te worden toegelaten was er deze keer een kindje bij van 1,5 jaar. Dit kwam doordat de moeder haar nog borstvoeding gaf. De ouders zijn erg blij met deze nieuwe crèche, omdat ze nu met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan.
Op 27 juli heeft de tweede ouderbijeenkomst plaatsgevonden. Deze keer met ouders die er de eerste keer niet bij konden zijn. In augustus wordt het eerste artsenbezoek gepland. Dan worden de kinderen onderzocht op gezondheid, wordt gekeken hoe het met hun gewicht staat en wanneer de nodige inentingen moeten plaatsvinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *