2022, 4 nieuwe crèches

 

In 2022 begon het leven in India weer normaal te worden. De beperkingen die er waren tijdens het hoogtepunt van de coronaperiode werden langzamerhand opgeheven. Dat betekende dat ook de crèches weer open konden.stichting bangalore beleidsplan

Eerst mocht de helft van de kinderen de crèche bezoeken, na een maand konden alle kinderen er weer terecht. Het klooster, Rotaryclub Lakeside en de Azim Premji Foundation hebben gedurende de lockdown ervoor gezorgd dat regelmatig voedselpakketten werden uitgedeeld aan onze gezinnen.

Na het opheffen van alle beperkingen hebben het klooster en de AzimPremji Foundation 4 nieuwe crèches geopend. Rotaryclub Lakeside had al de zorg voor een crèche op zich genomen. In totaal beschikken we nu over 12 crèches met 24 leidsters. In totaal worden per dag ongeveer 600 kinderen opgevangen.

We streven ernaar om de crèches meer en meer onder te brengen bij Indiase partners. Daarin lijken we steeds beter te slagen.

11.606 thoughts on “2022, 4 nieuwe crèches”