Agenda

agenda

Helaas…..

Ook bij ons gooit Corona roet in het eten. Alle leuke events, waar alle vrijwilligers dit jaar weer zo hard voor gewerkt hebben, mogen helaas geen doorgang vinden …….

Engeltjes bestellen.

Omdat het dit jaar niet mogelijk is de engeltjes bij een van onze kramen aan te schaffen, kunt u via onze website ons bestelformulier invullen en zorgen wij ervoor dat u ook dit jaar weer kan genieten van onze prachtige, handgemaakte engeltjes. Klik hier voor het bestelformulier.

Adventsmarkt in Nordhorn.

Tijdens het eerste adventsweekeinde staan we voor de derde keer met onze jams, engeltjes en andere, zelfgemaakte, cadeautjes bij de familie van Werven-Desomer, Neerlagerweg 9 in Nordhorn. Dit is een gezellige markt in een sfeervol ingerichte schuur waar alleen zelfgemaakte cadeautjes worden verkocht.

Kerstshow Groenatelier “De Kroeze”

Ook dit jaar hebben we weer een plekje in het groenatelier “De Kroeze” (in St. Isidorushoeve) van Jan en Annie Wielens tijdens hun jaarlijkse kerstshow op 13 en 14 november 2020. Op vrijdag komen hier de cursisten van Annie om het kerststuk uit te zoeken dat ze in december willen maken. Op zaterdag is de show ook toegankelijk voor anderen. Zoals gebruikelijk verkopen we ook hier weer jams, gastendoekjes, kerstengeltjes etc.

Where ignorance is our master, there is no possibility of real peace.

mahatma gandhi

Kerstdiner van het Vrouwennetwerk

18 december 2020. Het jaarlijkse kerstdiner van het Vrouwennetwerk Oldenzaal vindt opnieuw plaats bij Ensink. Naast een mooi diner, omlijst door sfeervolle muziek, is ook hier weer de mogelijkheid om jams, bloemen, kerstengeltjes e.d. te kopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan de crèches in Bangalore,